Beeld

Voor elke omgeving een oplossing
Of het nu gaat om het vertonen van live camerabeelden, PowerPoint-presentaties, een vernieuwde website of een film, voor elke toepassing kunt u bij ons terecht. Afgestemd op de omgeving en het aantal gasten kan er gekozen worden uit diverse (HD)projectoren, plasma/lcd-schermen of LED. Wij adviseren u hier graag over.

Projectoren, plasma- en lcd-schermen
Projectoren hebben een lichtopbrengst variërend van 2000 – 15.000 ansi lumen waardoor er nagenoeg in alle (binnen)locaties geprojecteerd kan worden. Voor kleinere groepen mensen, beurzen of als extra aanvulling op de projectie kunnen er plasma- en lcd-schermen worden ingezet, deze hebben een afmeting variërend van 15” (38cm) – 108” (261cm). Onlangs hebben wij nog een Samsung 55" UHD scherm gekocht voor 4K projectie.

Ledwall
Daarnaast kunnen wij adviseren over een ledwall. Een ledwall is bijzonder geschikt voor evenementen waarbij de lichtomstandigheden (daglicht) het niet toelaten om met reguliere projectoren te werken. Ook voor grote evenementen leent een Ledwall zich uitstekend. Denk hierbij aan publieksevenementen waarbij live camerabeelden vertoond worden op LED-schermen. Door de losse LED-modules is de afmeting van het te huren LED-scherm nagenoeg onbeperkt.